INTRODUCCIÓ AL TORN DE FUSTA. 28, 29 i 30 OCTUBRE 2022 (SENSE PLACES DISPONIBLES)

375,00

Per saber moure’t dins d’un ofici et farà falta conèixer bé quins son els seus pilars. En aquesta formació de 20h ens centrarem amb el funcionament del torn de fusta i tots els seus elements, així com a aprendre a utilitzar correctament les eines de treball. Entrarem dins el món dels talls, les formes i textures, per adquirir coneixements i tècniques que ens permetran posar-les en pràctica en un extens treball de peces al torn.

També parlarem sobre les diferents posicions de treball de cada eina, i com afecta directament a la manera de tallar la fusta i el nostre propi cos. Discutirem quines son les posicions més ergonòmiques i versàtils per col·locar-nos individualment davant del torn, i les integrarem.

Al final de la formació hauràs adquirit sòlids coneixements teòrics i pràctics per conèixer el complet funcionament del torn de fusta, les correctes posicions de treball, les eines i tècniques de tornejat de la fusta.

Practicarem un treball segur en un entorn agradable i rodejats de fusta.

 

 

 

 

SKU: #8 Categoria:

Descripció

Inici divendres 28 – finalització diumenge 30  d’octubre 2022.

L’horari per a tots els dies de formació serà de 9:30h a 13h i de 15h a 18h. Totes les formacions s’imparteixen al taller de La Torneria de Torelló, sota la supervisió de Jordi Pladevall. Material, equipació i assegurança inclòs.

Si necessites allotjament t’oferim servei d’hospedatge en el mateix poble. Consulta’ns per més informació.

Aquesta formació estarà limitada a tres alumnes per poder oferir el millor rendiment d’estudi. Si us plau, registra’t tan aviat com et sigui possible ja que les places son limitades i s’omplen ràpidament. Per reservar la teva plaça pots fer-ho a través del formulari de contacte.

Si aquesta formació és un regal avisa’ns hi ho farem bonic!

 

 

No és necessària experiència prèvia.

Majors de 18 anys.