Stage 3. La fusta 1, 2 y 3 de juliol 2021 (COMPLET)

295,00

Esgotat

¿Quin és el funcionament organísmic d’un arbre? ¿Com es prepara la fusta abans de ser treballada? ¿Quins son els principals processos d’assecatge? ¿Quines fustes existeixen? ¿Com l’aconsegueixo?

En aquest stage de 3 dies donarem resposta a totes aquestes preguntes i a moltes més, amb un enfoc respectuós i equilibrat amb el medi ambient i la desforestació. Veurem de quines maneres podem preparar la fusta un cop extreta del bosc, abans de ser treballada al torn, i quines fustes son més adients per cada treball en concret. Sense deixar de banda el torn, posarem en pràctica tots aquests coneixements adquirits amb la preparació de la nostra propia materia prima, i a continuació li donarem forma al torn.

També veurem de quines maneres podem treballar i col·locar la fusta al torn i els seus principals avantatges, inconvenients i diferències.

Al final del stage hauràs adquirit coneixements teòrics i pràctics, per realitzar tot el procés d’obtenció i preparació de la fusta abans de ser treballada, i hauràs seguit perfeccionant la teva tècnica de treball al torn.

Practicarem un treball segur en un entorn agradable i rodejats de fusta.

Esgotat

SKU: #4 Categoria:

Descripció

Inici dijous 1 de juliol – finalitza dissabte 3 de juliol 2021

L’horari per els 3 dies de stage serà de 9:30h a 13h i de 15h a 18h. Totes les formacions s’imparteixen al taller de La Torneria de Torelló, sota la supervisió de Jordi Pladevall. Material, equipació i assegurança inclòs.

Per aquelles persones que necessiten allotjament oferim servei d’hospedatge al mateix poble. Consulta’ns per més informació.

Aquest stage estarà limitat a dos alumnes per tal d’oferir el millor rendiment d’estudi. Si us plau, registra’t tan aviat com et sigui possible, ja que les places son limitades i les dates s’omplen ràpid.

Si aquest stage és per regal avisa’ns i ho farem bonic!

 

No és necessària experiència prèvia.

Majors de 18 anys.