Stage 1. Introducció al torn 1, 2 i 3 de juliol 2022

350,00

Per saber moure’t dins d’un ofici et farà falta conèixer bé quins son els seus pilars. En aquest stage de 3 dies ens centrarem amb el funcionament del torn de fusta i tots els seus elements, així com a aprendre a utilitzar correctament les eines de treball. Entrarem dins el món dels talls, les formes i textures, per adquirir coneixements i tècniques que ens permetran posar-les en pràctica en un extens treball de peces al torn.

També parlarem sobre les diferents posicions de treball de cada eina, i com afecta directament a la manera de tallar la fusta i el nostre propi cos. Discutirem quines son les posicions més ergonòmiques i versàtils per col·locar-nos individualment davant del torn, i les integrarem.

Al final del stage hauràs adquirit coneixements teòrics i pràctics per conèixer el complet funcionament del torn de fusta, les correctes posicions de treball, les eines i tècniques de tornejat de la fusta.

Practicarem un treball segur en un entorn agradable i rodejats de fusta.

 

 

 

 

SKU: #7 Categoria:

Descripció

Inici divendres 1 de juliol – finalitza diumenge 3 de juliol 2022.

L’horari per els 3 dies de stage serà de 9:30h a 13h i de 15h a 18h. Totes les formacions s’imparteixen al taller de La Torneria de Torelló, sota la supervisió de Jordi Pladevall. Material, equipació i assegurança inclòs.

Si necessites allotjament t’oferim servei d’hospedatge en el mateix poble. Consulta’ns per més informació.

Aquesta stage estarà limitat a tres alumnes per poder oferir el millor rendiment d’estudi. Si us plau, registra’t tan aviat com et sigui possible ja que les places son limitades i s’omplen ràpidament.

Si aquest stage és un regal avisa’ns hi ho farem bonic!

 

No és necessària experiència prèvia.

Majors de 18 anys.