Stage 2. Eines i tècniques d’esmolat 1, 2 i 3 d’abril 2022

325,00

No podrem treballar la fusta o treure el màxim rendiment de les nostres eines sense saber com utilitzar-les correctament. En aquest stage de 3 dies ens centrarem en conèixer i distingir totes les eines de tall que s’utilitzen per tornejar la fusta. Aprendrem a utilitzar-les correctament sobre diferents treballs al torn, així com tenir-les a punt i afilades. També coneixerem els diferents mètodes i tècniques d’afilat que s’utilitzen actualment i els portarem a la pràctica.

Al final del stage hauràs adquirit coneixements teòrics i pràctics per saber distingir, afilar i utilitzar amb precisió les diferents eines de tornejat.

Practicarem un treball segur en un entorn agradable i rodejats de fusta.

 

 

 

 

SKU: #4 Categoria:

Descripció

Inici divendres 15 d’octubre – finalitza diumenge 17 d’octubre 2021.

L’horari per els 3 dies de stage serà de 9:30h a 13h i de 15h a 18h. Totes les formacions s’imparteixen al taller de La Torneria de Torelló, sota la supervisió de Jordi Pladevall. Material, equipació i assegurança inclòs.

Si necessites allotjament t’oferim servei d’hospedatge en el mateix poble. Consulta’ns per més informació.

Aquesta stage estarà limitat a tres alumnes per poder oferir el millor rendiment d’estudi. Si us plau, registra’t tan aviat com et sigui possible ja que les places son limitades i s’omplen ràpidament.

Si aquest stage és un regal avisa’ns hi ho farem bonic!

 

No és necessària experiència prèvia.

Majors de 18 anys.