Stage 3. La fusta 10, 11 i 12 de juny 2022

325,00

¿Com es prepara la fusta abans de tornejar-la? ¿Quines fustes s’utilitzen? ¿Quin és el funcionament intern d’un arbre? ¿Quin manteniment necessita la fusta? En aquest stage de 3 dies donarem resposta a totes aquestes preguntes i a moltes més, per poder comprendre com s’estructura la materia prima d’aquest ofici. Aprendrem a preparar i processar la fusta abans de ser treballada, i posteriorment practicarem la fabricació de peces de gran format al torn.

Al final del stage hauràs adquirit coneixements teòrics i pràctics per saber distingir i treballar els diferents grups de fustes, preparar-les abans de ser treballades i perfeccionar la teva tècnica de tornejat.

Practicarem un treball segur en un entorn agradable i rodejats de fusta.

 

 

 

 

SKU: #3 Categoria:

Descripció

Inici divendres 1o de juny – finalitza diumenge 12 de juny 2022.

L’horari per els 3 dies de stage serà de 9:30h a 13h i de 15h a 18h. Totes les formacions s’imparteixen al taller de La Torneria de Torelló, sota la supervisió de Jordi Pladevall. Material, equipació i assegurança inclòs.

Si necessites allotjament t’oferim servei d’hospedatge en el mateix poble. Consulta’ns per més informació.

Aquesta stage estarà limitat a tres alumnes per poder oferir el millor rendiment d’estudi. Si us plau, registra’t tan aviat com et sigui possible ja que les places son limitades i s’omplen ràpidament.

Si aquest stage és un regal avisa’ns hi ho farem bonic!

 

No és necessària experiència prèvia.

Majors de 18 anys.