Stage 2. Eines i tècniques d’afilat 6, 7 i 8 de maig 2021

295,00

Esgotat

No podem treballar d’una manera efectiva i professional sense conèixer les nostres pròpies eines i tenir-les a punt. Podem adaptar-nos nosaltres  a l’eina o bé, amb coneixements, adaptar l’eina a les nostres necessitats.

Aquest stage de 3 dies gira principalment al voltant de les eines, sense deixar de banda el contacte i la pràctica al torn. Descobrirem l’ampli ventall d’eines de tall que es poden utilitzar per tornejar, aprendrem a distingir-les i veurem quines son les seves funcions fonamentals. Coneixerem les diferents tècniques i maquinaria d’afilat que s’utilitza actualment, i aprendrem a afilar tot tipus d’eines de treball. Les tècniques d’afilat aniran acompanyades de treballs al torn, per tal de poder posar en pràctica tots els coneixements adquirits i perfeccionar les habilitats de treballar la fusta.

Al final del stage hauràs adquirit coneixements teòrics i pràctics, per poder reconèixer i afilar  tot tipus d’eines de treball, i hauràs posat en pràctica les tècniques de tornejat per saber-les utilitzar.

Practicarem un treball segur en un entorn agradable i rodejats de fusta.

Esgotat

SKU: #3 Categoria:

Descripció

Inici dijous 6 de maig – finalitza dissabte 8 de maig

L’horari per els 3 dies de stage serà de 9:30h a 13h i de 15h a 18h. Totes les formacions s’imparteixen al taller de La Torneria de Torelló, sota la supervisió de Jordi Pladevall. Material, equipació i assegurança inclòs.

Si necessites allotjament oferim servei d’hospedatge al mateix poble. Consulta’ns per més informació.

Aquest stage estarà limitada a dos alumnes per tal d’oferir el millor rendiment d’estudi. Si us plau, registra’t tan aviat com et sigui possible, ja que les places son limitades i les dates s’omplen ràpid.

Si aquest stage és per regal avisa’ns i ho farem bonic!

 

No és necessària experiència prèvia.

Majors de 18 anys.