Artesans de la fusta des de 1957

L’any 1957 La Torneria era un petit taller familiar situat al poble de Torelló (Osona), a on es confeccionaven tot tipus de peces de fusta fabricades al torn. Seguint amb l’ofici i la tradició familiar, actualment La Torneria és un taller de disseny de producte i artesania, on s’adapta l’antiga tradició als nous temps, fusionant dissenys rústics amb línies actuals. Amb fustes d’alta qualitat del nostre territori, creem peces boniques i originals, amb un aire fresc i contemporani.

Treball

Combinem la tècnica tradicional del torn de fusta amb un llenguatge de disseny modern i actual. A diferència de la producció comercial, cada creació de La Torneria és fabricada a mà, d’una sola peça i de fusta massissa. Aquest enfocament garanteix la continuïtat de les vetes de la fusta, i una connexió visual directe amb l’arbre d’on prové. Treballem amb fusta local, i ens sentim orgullosos de col·laborar amb subministradors de fusta que comparteixen els nostres ideals en matèria d’ètica i sostenibilitat.

Nosaltres

En un món cada cop més obsessionat amb la velocitat, la producció massiva i el camí de sortida, nosaltres optem per col·locar-nos a l’altre banda del mirall. A La Torneria cada forma és configurada a mà, per fabricar productes singulars i que tinguin una vida més enllà. Esperem que us agradi i disfruteu dels nostres productes, tant amb el seu ús como ho fem nosaltres amb la seva fabricació, portant una peça de La Torneria a casa vostre i entrellaçant la mà de la naturalesa i la del fabricant amb la vostre pròpia història.

Serveis

Tant si ets un particular o una empresa, posem els nostres serveis de disseny i confecció de productes a la teva disposició.

¿Tens una idea concreta o un projecte? Contacta’ns.

parlem

El disseny ve marcat per les nostres arrels