Història

L’any 1957 La Tornería era un petit taller familiar situat al poble de Torelló (Osona), on es confeccionaven peces de fusta dissenyades i fabricades a mà. Seguint amb la tradició familiar, actualment La Tornería és un taller d’artesania, en el qual s’adapta aquesta antiga tradició als nous temps, i on la creativitat i la imaginació són el punt de partida per tal d’oferir dissenys únics i exclusius.

Els nostres productes

El disseny i fabricació dels nostres productes es basa en l’espontaneïtat i l’experimentació a partir d’una idea bàsica. Per altra banda, ens agrada treballar amb eines manuals i màquines antigues, tal i com hem vist fer al nostres pares i avis. Apostem per potenciar i donar a conèixer el nostre territori i la seva artesania, per aquest motiu, utilitzem subministradors locals i treballem amb fusta provinent de boscos catalans.

Sobre nosaltres

Som la Gemma i en Jordi, un parell de creadors inquiets units per l’amor a la natura, el disseny i la confecció de peces irrepetibles per a persones úniques.

Els nostres serveis

Tant si ets un particular o una empresa, posem els nostres serveis de disseny i confecció de productes a la teva disposició.

Tens una idea concreta o un projecte? Contacta’ns.

Parlem

Dissenys únics amb fusta.