Col·leccions

Il·luminació interior

Aquest catàleg explica la nostra profunda història com a torneria artesana vinculada al disseny i producció de complements per a la il·luminació d’espais interiors.

Tiradors

Aquest és un catàleg molt especial per La Torneria, ja que compta amb una exquisida i cuidada selecció dels millors materials, en commemoració del 65è aniversari com a torneria i empresa artesana.

Garantia dels nostres productes

A La Torneria ens agrada crear peces a mà pensades per durar. La nostra passió per el disseny i la fabricació de peces artesanals es troba en els valors més profunds de la nostra empresa familiar. Ens prenem seriosament la responsabilitat a l’hora de produir peces destinades a ser heretades entre generacions. 

La sostenibilitat és important per a nosaltres, per aquest motiu, oferim garanties en tots els nostres productes. 

  • 5 anys de garantia per tots els nostres tiradors 
  • 7 anys de garantia per totes les nostres làmpades 

Termes generals

La Torneria ofereix una garantia contra defectes de construcció i producció. Aquesta garantia cobreix els defectes presents en el moment de la compra o que sorgeixin sota el període vigent de la garantia. Aquest període es calcula a partir de la data de la factura original de compra. Durant el període de garantia aplicable, La Torneria arreglarà, canviarà o emetrà una bonificació de crèdit respecte el producte, peces o components defectuosos. 

La garantia no s’aplicarà en les següents situacions: 

  • Si el producte ha estat emmagatzemat, manipulat, transportat o mantingut incorrectament 
  • L’intent d’una modificació o reparació fallida sense el consentiment de La Torneria 
  • Si el producte ha estat mal utilitzat o s’ha netejat amb productes de neteja incorrectes 
  • Danys deguts al desgast normal 
  • Si el producte s’ha col·locat a l’aire lliure o en un ambient humit 
  • Si el producte ha estat exposat a la llum solar intensa o a la calor durant molt de temps 
  • Si un producte es desvia de una mostra original de la fusta o qualsevol altre material del qual estigui format originalment 
  • Les fibres vegetals així com el llautó i els cargols de fixació queden exempts de la garantia original, i es proporciona una garantia de dos anys 

Tots els productes fabricats sota especificacions dels clients no estaran coberts per cap tipus de garantia per part de La Torneria. 

La factura original de compra serà requerida obligatòriament per reclamar l’ús de la garantia. 

Els productes reemplaçats o reparats per La Torneria durant el període de garantia no disposaran d’una extensió o renovació de la mateixa.

Per qualsevol dubte o consulta relacionada amb la garantia dels nostres productes haurà de posar-se en contacte amb nosaltres en el següent correu electrònic info@latorneria.cat

Manteniment

Tots els nostres productes s’entreguen amb acabats professionals que garanteixen una llarga vida i utilització. Per aquest motiu, no és necessari realitzar cap tipus de manteniment o prevenció. La neteja dels nostres productes s’ha de realitzar amb teles de cotó, en sec o humit, utilitzant productes no agressius. 

Estem a la teva disposició per respondre els teus dubtes o consultes. 

Vendes

A La Torneria creiem amb la feina d’alt valor i personalitzada per a cada client, per aquest motiu, treballem sempre sota comanda. Per rebre informació o disposar d’un pressupost dels nostres productes, pots posar-te en contacte amb nosaltres.