Orígens

La Torneria, fundada per Jordi Pladevall Mir l’any 1957, ha esdevingut un emblema de tradició i innovació en l’artesania de la fusta. Durant més de sis dècades, hem mantingut un compromís inalterable amb l’excel·lència, col·laborant en una àmplia varietat de projectes que abracen des de la fabricació de components d’il·luminació fins a peces úniques per a l’arquitectura, l’interiorisme i la decoració. La nostra dedicació es centra en la creació de productes que no només serveixen funcions pràctiques sinó que també aporten bellesa i calidesa als espais que habiten.

El nostre objectiu, des dels inicis fins a l’actualitat, ha estat sempre el de cultivar i transmetre la passió per l’ofici de la torneria. A través dels anys, hem establert una connexió profunda amb els nostres clients, comprenent les seves necessitats i desitjos per crear peces de fusta que parlen per si soles. La fusta, amb la seva textura, color i calidesa, ens permet expressar la nostra creativitat i maestria, connectant amb aquells que busquen en els seus espais un toc d’autenticitat i elegància.

Llegat

En l’actualitat, la tercera generació de la família Pladevall ha agafat el relleu, injectant noves idees i perspectives al negoci familiar sense desviar-se del camí traçat. Aquesta nova generació ha sabut adaptar-se als canvis del mercat i a les noves tecnologies, oferint solucions personalitzades que responen a les exigències contemporànies sense oblidar l’herència i els valors que han definit La Torneria des de la seva fundació.

La nostra oferta combina la precisió de la tecnologia més avançada amb l’artesania tradicional, permetent-nos afrontar desafiaments únics i oferir productes i solucions que fusionen la tradició amb la modernitat. Ens enorgulleix mantenir viu l’art de la torneria, transmetent els nostres coneixements i habilitats a cada peça que surt del nostre taller. Amb aquesta filosofia, La Torneria no només perdura com a empresa familiar, sinó que també es projecta cap al futur com a referent d’innovació i qualitat en el món de l’artesania de la fusta.

Els nostres serveis

Produccions en sèrie

A La Torneria, oferim produccions en sèrie mantenint sempre la nostra ànima artesana. El nostre procés artesanal es combina amb eficiència per a produir peces de qualitat i consistència, garantint que cada producte conservi el seu caràcter únic.

Assessorament tècnic

Proporcionem assessorament tècnic per convertir les teves idees en realitat. Amb una atenció personalitzada, t'acompanyem des de la concepció del disseny fins a la producció final, assegurant-nos que el resultat compleixi amb les teves expectatives.

Comercialització

A La Torneria, la nostra estratègia de comercialització s'articula al voltant del disseny, fabricació i venda directa de productes artesanals, on cada peça reflecteix un equilibri perfecte entre estètica tradicional i innovació funcional.

Formacions de torneria

Oferim cursos de torneria per a tots els nivells, des de principiants fins a avançats. A través d'un equilibri entre teoria i pràctica, els participants poden aprendre i perfeccionar l'art de treballar la fusta, fomentant la passió per aquest ofici ancestral.